tiistai 23. joulukuuta 2014

Baby, it's cold outside...


Heipparallaa!

Huomenna on jo jouluaatto, näin se aika rientää. Jotenkin koulukiireet sun muut ovat vieneet kaiken jouluunvirittäytymisajan, enkä ole vielä pahemmin päässyt joulufiiliksiin. Onneksi joulumieltä kohottaa maahan satanut lumi, joka saapuikin juuri parahiksi joulua varten!

Höpötykset sikseen. Give awayn viimeinen osallistumispäivä oli tänään, mikä tarkoittaa voittajan julkistamista. Hattuarvonnan onnellinen voittaja on...
Onnea! :3 Valitettavasti saat palkintosi vasta viikon päästä, sillä olen mummullani, enkä tajunnut ottaa palkintoja mukaan (ja täältä käsin niitä olisi aika vaikea lähettääkin). Laitan sinulle tänään tai huomenna sähköpostia asiasta. Suuret kiitokset kaikille osallistujille!

Minun olisi tarkoitus tehdä kuvatarinaa eteenpäin huomenna tai ylihuomenna, riippuu vähän kuinka hyvin ehdin käyttää aikaa siihen. Tarvitsisin myös ehdottomasti ruuvimeisseliäni erääseen nukkeihin liittyvään toimenpiteeseen, mutta nerokkaana ihmisenä jätin sen kotiin... ^^"

Tähän loppuun vielä jouluisia kuvia Oliviasta. Hyvää joulua kaikille!









1 kommentti:

  1. Minäkö? Kiitos :3 Eikä se minua haittaa vaikka saisin palkinnot myöhemmin... En voi vieläkään uskoa että voitin ^-^ Olivia on ihana

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin jos toisenkin!