torstai 5. maaliskuuta 2015

feathers appear when angels are near



Eihän tässä ole mennyt kuin lähes kuukausi edellisestä postauksesta. Hiihtolomakin oli tossa kaks viikkoa sitten ja mulla ois ollut hyvä mahdollisuus käydä vähän kuvailemassa. Mutta eeei. Päätin senkin edestä istua aloillani katsoen Netflixistä Family Guyn samoja jaksoja uudestaan ja uudestaan. Minäkö laiska? Eeen tietenkään. 8)



















Okaaay siinä nähtiinkin taiteelliset pianon päällä otetut kuvat Annasta ja lasipandasta, jonka ostin Tallinnasta hintaan kaksi euroa.

Eilen luokseni saapui uusi, ihana neitokainen, joka yllättäen näkyi jo tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa. 


Kyseessä on siis viimeinkin Dal! nwn Joojoo tiedän että näitte tämän jo ihan aluksi mutta siltiii.


Tyttönen on siis malliltaan Dal Puki.



Punkero. :'3


Sitten päätin tehdä neidille Obitsu-hybridin ja vaihdoin samalla tyttösen peruukin.







Pikkuisen mukana saapuivat myös nämä ihanat saappaat, yy olen halunnut näitä niin kauan ja sitten sain nämä. ;-; Ihihii!

Tämä äsken nähty peruukki ei pysynyt neidillä kauaa, kun päätin vaihtaa sen Yukin vanhaan peruukkiin. Ja kyllä, tämä saa olla tästä lähtien Emmelien peruukki.

Kyllä, tytön nimi on Emmelie. ♥ Oikeastaan olin suunnitellut antavani nimen April, mutta tänään koulusta kotiin kävellessäni tajusin, että Emmeliehän sopisi tälle neidille täydellisesti.

Tähän väliin nämä tämänpäiväiset kuvat uudesta lapsosestani ^^




















Tässä vaiheessa tajusin, että uuh millaisia pimeäkuvia voisinkaan ottaa:














ily emmelie ♥ 

Emmeliestä tulee muuten Ellan ja Edithin pikkusisko :3




Tähän väliin voisinkin kertoa varsin surumielisen uutisen liittyen äskeen mainittuun Ellaan. Emmelien kanssa siis minulle saapui myös 27-senttinen obitsu Ellaa varten, joten tarkoitukseni oli samalla obitsuttaa hänet. Mutta kun ei, niin ei. Kaksi Ellan pään ruuveista lähtivät ihan hyvin liikkeelle ja irtosivat, mutta yksi niistä jäi jumiin kuoppaan. ლ(ಠ益ಠლ) Lopulta turhan vääntämisen jälkeen ruuvin kanta oli niin kulunut, ettei mikään maailman ruuvimeisseli enää saanut siitä otetta. (ノ ゜Д゜)ノ ︵ ┻━┻ Yritin myös yhdistää stock-kehon ja obbarin tekemällä niistä hybridin, mutta sekään ei onnistunut.

Olen lievästi sanottuna pettynyt.

Ella saa nyt olla pieni stock-keho-vammalapseni. <333

Onneksi tätä tuskaa helpottaa äitini asian ilmaisu: "Sinullahan on silti viisi muuta nukkea, joilla voit tehdä niita kummallisia polvi-istuntoja." 8) Ja tietenkin se helpottaa asiaa, että tämä kaulatappia myöten valmis l-obbari on sitten valmiina odottamaan seuraavaa Pullipia, jonka aion hankkia ehkä noin tuhannen vuoden kuluttua.




Nyt muutama sisäkuva Edithistä. owo








Tykkään noista oikeastaan aika paljon. Entäs te?

Teistä tuskin kukaan enää muistaa sitä picficiä, jota yritin epätoivoisesti tehdä? Noh, tässä taisi käydä vähän samalla tavalla kuin edellisen picficin kohdalla. Olen siis saattanut itseni onnellisesti pattitilanteeseen, enkä muutenkaan jaksa enää stressata itseäni sen jatkamisella. ;-; Jatkossa aion tehdä pieniä kuvatarinoita, mutta tuollaisia isoja en aio enää tehdä.

Sitten vielä pieni kysymys: olisiko teillä kiinnostusta kuvakisalle? c:



16 kommenttia:

  1. Ooh, miten ihana tuo uusi... Emmelie! Sehän se oli <33 Niin ihana tuo aloitus kuvakin nwn <3 Onnea vielä uudesta nukesta!

    Pastelpullips.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. oot yks mun lempi nukkeblogaajista :33 otat tosi ihania kuvia ja sulla on muutenki tosi ihania nukkeja! ja emmelie on tosi sulonen, toi peruukki pukee sitä hyvin! n u n ja edithkin on niin kaunis, etten voi uskoa. voi ellaa, harmi ettei se saa obitsua. :( mutta sun äitis sano just hyvin, eihän ella edes välttämättä tarvitse obitsua! :) Postaa pian taas uudestaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ui, toi on jo ihan liikaa. öwö Kiitos paljon! Ja yritän postata mahdollisimman nopeasti, kunhan saan joitain kuvia joita postata.

      Poista
  3. Ihania kuvia nwn.
    Oi, uusi nukkesi on niin suloinen <3.
    Emmelie on aivan ihana nimi ja vaalea peruukki sopii tytölle täydellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmelie kiittää! Itsekin olen tosi tyytyväinen neidille antamaani nimeen. :3

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia. Uusi neitokaisesi on todella söpö. Obitsu ongelma on kyllä tosi ikävä, mutta hyvin ilmankin obbaria pärjää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! nun Ja olen täysin samaa mieltä Obitsu-asiasta kanssasi.

      Poista
  5. Naww, Emmelie on ihana! Muutenkin tosi upeita ja hienoja kuvia.
    Harmi sen obitsun kanssa, mutta kyllä sitä ilmankin pärjää!
    Ootkos millon aloittamassa sitä kuvatarinaa? Ja kuvakilpailu
    olisi todella mukava!

    pullip-rakkautta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus! >w< Kuvatarinaa ajattelin tehdä ensi postausta varten, aloittelin sitä jo eilen. ~ Suunnitelmissa olisi kaksiosainen huumorikt. c:

      Poista
  6. Ihana Emmelie♥�� palvon

    VastaaPoista
  7. Ääööääää, dal puki rakkausrakkaus *3* saat mun dal kuumeen nousemaan vaarallisiin lukemiin >.< ja Anna nukke on ihana ja wää toi eka kuva rakastanrakastanrakastan *33* ja Edith ooämgee niin kaunis lapsonen :3 aika sekava kommentti kyllä juu, mut sovitaan vaan et ignooraat mut ^^"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dal-kuumeesi kuulostaa vakavalta, nyt äkkiä ostamaan semmoinen! D: Kiitos ihanasta kommentista <3 En ignooraa >:3

      Poista
  8. Aivan ihana postaus :3 Nukkesi ovat varmasti jotain taivaan enkeleitä kauneutensa takia ;_; Oon ihan in lööv *3* Olen katsellut blogiasi aikaisemminkin, mutta nyt vasta päädyin kommentoimaan :3 Höhöö blogissasi on pian yksi lukija lisää <3

    pullipmiracles.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin jos toisenkin!