perjantai 29. huhtikuuta 2016

Uudestisyntynyt

padme3

Hei!

Yhden kuukauden ja kahden viikon pituinen taukoni nukkeilusta on ohi. Vastoin odotuksiani onnistuin saamaan tämän aikana yhden lukijan lisääkin! Edelliseen postaukseen tuli myös todella paljon kannustavia kommentteja, kiitokset ymmärtäväisyydestänne. On todellakin ilo palata tämän harrastuksen pariin!

Jotkut teistä saattavat huomata, ettei ylhäällä olevan kuvan nukke ole ennen esiintynyt tässä blogissa. Saanen esitellä teille hurmaavan Kiyomini, Padmén!

(tulen tässä samalla bloginkin puolella ulos kaapista star wars -fanina hehe)

Padmé - Pullip Kiyomi

Vaihdoin vanhan ja tylsäksi käyneen Nanetteni tähän ihanuuteen, enkä voisi olla tyytyväisempi päätökseeni. Olen aina ajatellut omaavani niin vahvat tunnesiteet nukkeihini, etten voisi ikinä vaihtaa niitä toisiin. Mutta kylläpäs vain mieli muuttui, kun kyseessä oli Kiyomi,
jonka olen halunnut since forever.

padme4

Kiyomin lisäksi olen aina himoinnut kuola valuen otsatukatonta peruukkia. Olin hieman skeptinen tämän istuvuudesta, mutta tämähän istuu Padmélle kuin valettu! Tilasin peruukin hollantilaisesta Think Pink -nettikaupasta. Tämän kyseisen peruukin valmistajaa en tiedä, mutta laatu ja värit ovat aivan upeita ja hintansa veroisia - tämäkin maksoi vain vähäiset 23 euroa!

padme1

Tämän massiivisen peruukkimainostuksen jälkeen palaan vielä hetkeksi yleiselle tasolle; joidenkin nukkejeni nimet vaihtuvat jälleen! Btw nukkeprofiilit ovat remontissa.

Elikkäs tästä lähtien:

Dahlia Cinderella - Fríđa (tai Frida)
Beary Fairy Kiyomi - Padmé
Classical White Rabbit - Divina
Keikujaku - Eden
Puki - Inès
Joujou - Liliana
Prupate - Sàga

Merl Nostalgiani kohtalo ei ole vielä selvä, joten sen nimi saa pysyä toistaiseksi samana. Olen kyllä melkoisen kyllästynyt sen raukan pinkkiin nassuun...

padme5

Toinen positiivinen asia on se, että sain vihdoin ja viimein toimivan oman tietokoneen, jolla pystyn nopeasti siirtämään kuvia kamerasta Flickriin. Tämän innoittamana yritän saada postaustahdin kuntoon ja alkaa todella panostaa tähän harrastukseen koulun lisäksi.

Ai niin, hyvää viikonloppua kaikille!
Rakkaudella,

13 kommenttia:

  1. UUII! Padmé on aivan ihana! Kerrassaan upea peruukkikin ♥

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia ja ihana nukke n3n

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis nukke ja tuo nimi Padme (en saa sitä pilkkuu tohon päälle.__.) On todella ihana nimi♥ T: Star Wars fani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos, sielunsisko! SW-fanien vallankumous alkakoon.

      Poista
  4. Ihana nukke! Sun kuvat on ihania, niissä on loistava valaistus ja ihana tunnelma!

    Ps. Tälläkin on yksi SW-fani

    VastaaPoista
  5. Ooh, Padme on lumoavan kaunis nukke!♥ Kun tilasit tuon peruukin, tuliko siitä postareita? ouo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuli, olisikohan ollut kymmenisen euroa.

      Poista
  6. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa! Padme on täydellinen. Olen itsekin aina halunnut Kiyomia, mutta ikinä ei siitä oikein viitsisi montaa sataa euroa pulittaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, 'ikinä' jäi tuohon vahingossa... Vähän ajatuksissani olin kirjoittaessani tuota. xd

      Poista
    2. Kiitos, kiitos! Mulla oli vähän sama tilanne Kiyomin kanssa, mutta onnekseni tuli sitten tällainen vaihtomahdollisuus vastaan. Toivottavasti sulla käy myös tuuri!

      Poista

Jätäthän kommentin jos toisenkin!