sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Milkmaid braids

Sàga - Pullip Prupate

Well hello!

Tästä tulee melkoisen lyhyt postaus, mutta ajattelin että ehkä olisi viisasta hieman käydä uudistuneita nukkejani läpi yksitellen - postaus kerrallaan. Osa nukeistani eivät ole vieläkään valmiita; esimerkiksi Joujouni Liliana on ihan vaiheessa ja CWR:ni Divinan ulkonäkö on alkanut ärsyttää aivan julmetusti jostain kumman syystä.

Keskitytään nyt kuitenkin Sàgaan, Prupateen, jonka sain syntymäpäivälahjaksi tammikuussa. Sàga on yksi harvoista nukeistani, jonka ulkonäössä ei ole tällä hetkellä minun silmiini mitään kovin häiritsevää. Taidan tosin tästä lähtien pitää sen hiuksia kiinni - sen verran tykästyin tähän kevyeen lookiin, joka syntyy kun hiuksia ei ole pörräämässä sähköisinä ympärillä.

saga1

Sain tämän paidan ommeltua muutama päivä sitten ja olin niin laiska, etten viitsinyt tehdä mitään kiinnityssysteemiä, vaan turvauduin perinteiseen hakaneulaan. Olkaa iloisia, etten yleensä kuvaa nukkejani takaa, koska paidan selkämykset ovat täynnä hakaneuloja ja takaraivo täynnä pinnejä ja kumilenkkejä!

saga4

saga

saga3

Jotenkin tykkään kovasti ottaa näitä valoisia ja keväisiä kuvia! Onneksemme vappuviikonlopuksikin tuli aivan ihanat säät mahdollistamaan kuvaamista ja ulkona oleilua. Ja tässä vielä päivää piristämään tulevan viikon sääennuste Helsinkiin:

sääennuste:)))

Toivottavasti tästä lyhyehköstä postauksesta oli edes hieman iloa!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Toi peruukki on tosi kaunis ja sopii tyttösellesi hyvin. ♥

    VastaaPoista
  2. Oih, oot saanut prupatestasi todella kauniin!♥ Kuvat oli tosiaan ihanan valoisia, ja kevät ja hentoisuus paistoi niistä ihanasti nwn

    VastaaPoista
  3. Ensinnäkin ihana banneri sulla! Saga (kirjotinko oikein :D) on aivan täydellinen, ihania nukkeja sulla :)

    VastaaPoista
  4. Todella söpöjä kuvia♥~♥ Oot muokannu ne taitavasti ^*^ Todella kiva peruukki neidillä :"3

    VastaaPoista
  5. Ihana toi peruukki! Tosi kivasti oot sen laittanu!♥ Kuvat oli niin kesäisiä!
    Hyvää kesän odottelua!♥

    VastaaPoista
  6. Ihanan rauhoittavia kuvia <3

    pullip-love.blogspot.com

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin jos toisenkin!